O nama

Dobro došli
Apartmani Pinea
Stari Grad Hvar


Novosagrađeni luksuzni apartmani Pinea

Provedite godišnji odmor na najsunčanijem otoku Mediterana, u naselju Borići Starog Grada na Hvaru, povijesnom i turističkom odredištu 2100 godina duge tradicije i kulture okruženi mediteranskim biljem i stablima.

Podijeljeno smo u 3 apartmana, od kojih su 2 na prvom katu (1 i 2) dostatni za manje obitelji dok je treći u prizemlju kuće sa stražnje strane.
Svaki raspolaže sa terasama gdje se možete družiti i opuštati. Na raspolaganju vam je zajednička terasa sa ležaljkama na drugom katu za sunčanje i uživanje u pogledu na starogradski zaljev. U prizemlju je pak zajednička terasa sa zajedničkim roštiljem okružena cvijećem i zelenilom te tušem.

Naši apartmani posjeduju najmoderniju opremu, imaju najljepši pogled na more i čaroban zalazak sunca sa posebnim balkonima. Namještaj je moderan, funkcionalan i potpuno nov. U uređenom vrtu možete koristiti predivan moderan kamin i roštilj/peku. Na korištenje imate i naše bicikle.

Radujemo se Vašoj posjeti!

Rezervirajte
Savršeno mjesto za savršen odmor.

Apartmani Pinea Stari Grad

 • Zajednicka parcela: 400 m2
 • Zajednička terasa sa ležaljkama na drugom katu za sunčanje i uživanje u pogledu na starogradski zaljev.
 • Zajednička terasa u prizemlju sa zajedničkim roštiljem i vrtnim namještajem okružena cvijećem i zelenilom te tušem. U uređenom vrtu možete koristiti predivan moderan kamin i roštilj/peku.
 • Bicikli na korištenje.
 • Gratis parking mjesto.
 • Udaljenost do zračne luke: DBV: 50 km
 • Udaljenost od prvog susjeda: 10 m
 • Udaljenost od trgovine: 500 m
 • Udaljenost restorana: 400 m
 • Udaljenost grada: 1 km (Stari Grad)
 • Udaljenost obale/kupališta: 70 m (Sljuncana plaza)
 • Napominjemo da su udaljenosti okvirne i izražene u zračnoj liniji.

  Hvar

  Otok Hvar, kralj dalmatinskih otoka, jedan od najljepših otoka svijeta poznat je od antike po svom strateškom i nautičkom položaju, bogatstvu slojevitosti povijesnih razdoblja, kulturnim i prirodnim spomenicima i književnosti.
  Poznat po kristalno čistom moru, očaravajućim mirisima mediteranskog bilja, poljima lavande i maslinicima te obiljem sunca, grad Hvar sa svojim plažama, okolnim uvalama i Paklenim otocima pružit će vam nezaboravan doživljaj. U brojnim hvarskim restoranima i konobama možete uživati u izuzetnoj gastronomskoj ponudi, svježoj ribi s domaćim maslinovim uljem te bogatoj ponudi kvalitetnih domaćih vina.
  Ljubitelji aktivnog odmora mogu birati između teniskih terena, igrališta za rukomet, košarku i odbojku na pijesku, brojnih biciklističkih i trim staza, slobodnog penjanja, kajakinga, jedrenja, a ronilački klubovi pobrinuti će se da posjetitelji Hvara dožive nezaboravne prizore bogatog hvarskog podmorja. Ono po čemu je Hvar nadaleko poznat je i zabava, te posebno noćni život koji privlači mlade iz svih krajeva svijeta.

  Stari Grad

  Stari Grad na Hvaru povijesno je središte, najstariji grad Europe koji star 2400 god. smjestio se na sjeverozapadnom dijelu otoka u dubokom i zaštićenom zaljevu, sigurnoj i nezaobilaznoj luci svih nautičara koji plove Jadranom. Zbog svog idiličnog središnjeg otočkog položaja savršeno je mjesto za polazak u duge šetnje i razgledavanje najatraktivnijeg otoka Jadrana. Povijesna jezgra Staroga Grada i kulturni krajolik Starogradskog polja upisani su na UNESCO listu svjetske baštine.
  Okružen borovim šumama, hlađen ljetnim maestralom, Stari Grad je u vrućim ljetnim danima rijetko dalmatinsko mjesto u koje je zrak osvježavajući, a san okrepljujući. Na južnoj strani zaljeva, uz obalu nastavlja se red zgrada iz austro-ugarskog doba, a iza njih su smještene osamljene kuće s vrtovima. U nastavku, uz južnu stranu zaljeva, između gradske jezgre i kupališta Lanterna smješteno je naselje Borići gdje se nalazimo. Okružen gustom borovom šumom sa plodnim poljima vinove loze i zelenim maslinicima, osvježavajućim zrakom ljetnog maestrala, Stari Grad će vam zasigurno pružiti nezaboravan odmor.

  Gdje se nalazimo

  Translate »